Προϊόντα

Η Alset διαθέτει...

Feature Box Image

Συνθετικά Κουφώματα Salamander

Η Alset κατασκευάζει ολοκληρωμένες προτάσεις συνθετικών κουφωμάτων (uPVC), με γνώμονα την πιστοποιημένη ποιότητα τόσο των πρώτων υλών, όσο και της διαδικασίας παραγωγής και εφαρμογής. Φιλοσοφία μας αποτελεί η δημιουργία κουφωμάτων που θα μπορούν να σας προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετική ενεργειακή απόδοση.
01
Feature Box Image

Aluminium Smartia

Τα προϊόντα Smartia αποτελούν την έξυπνη επιλογή ποιοτικών κουφωμάτων αλουμινίου της Alumil, τα οποία διαθέτουν υψηλές προδιαγραφές, απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα. Οι πόρτες και τα παράθυρα Smartia προσφέρουν ιδανικές λύσεις για το σύγχρονο κτίριο και διασφαλίζουν την αίσθηση άνεσης και ασφάλειας στο χώρο. Επιπλέον, μέσα από την προσφορά κουφωμάτων υψηλής θερμομόνωσης, οι χρήστες απολαμβάνουν και το πλεονέκτημα της εξοικονόμησης ενέργειας.
02
Feature Box Image

Aluminium Comfort

Τα προϊόντα Comfort αποτελούν τις οικονομικές προτάσεις αρχιτεκτονικών συστημάτων της Alumil που δίνουν λύσεις για ποιοτικές κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου στη σύγχρονη κατοικία. Τα συστήματα Comfort προσφέρουν προϊόντα για κουφώματα, υαλοπετάσματα και πόρτες αλουμινίου όπως επίσης και για σίτες, ρολά και κάγκελα, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές ανάγκες. Έτσι, τα συστήματα Comfort αποτελούν την ιδανική επιλογή για αντικαταστάσεις κουφωμάτων με ή χωρίς θερμομόνωση.
03
Feature Box Image

Πόρτες

Πόρτες αλουμινίου, θωρακισμένες και PVC σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και με πιστοποίηση σας εγγυόνται ένα ασφαλές περιβάλλον, με αντοχή στον χρόνο.
04
Feature Box Image

Συστήματα Σκίασης

Με γνώση και αξιοπιστία. Με εφόδιο την πολύχρονη εμπειρία μας. Με αφοσίωση στη δουλειά μας και προσήλωση στην ποιότητα. Με έμπνευση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Με καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακές εφαρμογές.
05
Feature Box Image

Κάγκελα & Περιφράξεις

Τα κάγκελα Inox είναι η τέλεια επιλογή για νέα οικοδομή ή ανακαίνιση της κατοικίας σας. Ξεχωρίζουν για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, αλλά και για την αντοχή τους στο χρόνο. Η Alset εγγυάται, εμπειρία, υπευθυνότητα, προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση.
06
Feature Box Image

Συστήματα Ρολών

Με τεράστια τεχνογνωσία και εμπειρία πολλών ετών, η Alset εξειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων ρολών υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά συστήματα ρολών, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά σε ό,τι αφορά τα ρολά και τα εξαρτήματά τους.
07