Τέντα Καποτίνα

Η τέντα καποτίνα ή τέντα κουρμπαριστή, αποτελεί μια διαφορετική πρόταση σκίασης, λόγω του ιδιαίτερου, κυρτού σχήματός της. Η καποτίνα είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και παρέχει υψηλό βαθμό αδιαβροχοποίησης, στεγανοποίησης και σκίασης. Ο μηχανισμός της, μπορεί να είναι σταθερός, χειροκίνητός ή ηλεκτροκίνητος, ενώ για το κύριο μέρος της τοποθετείται είτε πανί σκίασης, είτε υψηλής ποιότητας πλαστικό PVC.

 

Που μπορεί να τοποθετηθεί;

Η τέντα καποτίνα, είναι ένα είδος τέντας ιδιαίτερης αισθητικής και σχήματος, η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για την κάλυψη παραθύρων, ημι-υπαίθριων χώρων, χωρίς μπαλκόνια, είσοδο καταστημάτων και χώρων με retro αισθητική και αρχιτεκτονική. Χαρίζουν ένα κομψό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στο αρχιτεκτονικό στυλ και την ταυτότητα του χώρου που θα τοποθετηθούν.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα

Οι τέντες καποτίνα, λόγω της ιδιαίτερης μορφολογίας και κατασκευής τους χαρίζουν μία σειρά εξίσου ιδιαίτερων και μοναδικών πλεονεκτημάτων, σε σύγκριση με άλλες επιλογές σκίασης.

  • Ιδανικές για Κάλυψη Παραθύρων
  • Σταθερές & με Γερή Κατασκευή
  • Ανθεκτικές σε Αέρα, Βροχή

 

Χαρακτηριστικά, Τοποθέτηση & Συνολικό Κόστος

Είτε επιλέξετε τεντόπανο, είτε πλαστικό PVC, για την επένδυση της τέντας σας, οι δυνατότητες παραμετροποίησης είναι αρκετές, με πολλές επιλογές χρωμάτων και σχεδίων. Το ύφασμα, καθώς επίσης και το πλαστικό, όπως και τα αλουμινένια μέρη της τέντας είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά, με αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες και την αναπόφευκτη φθορά του χρόνου, καθιστώντας τη μία ποιοτική επένδυση. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει αποκλειστικά την τοποθέτηση της τέντας στον χώρο σας. Το συνολικό κόστος κατασκευής και τοποθέτησης μίας τέντας καποτίνα, εξαρτάται από παράγοντες, όπως το υλικό και το είδος επένδυσης, το μέγεθος και ο μηχανισμός που θα επιλέξετε ως καταλληλότερο για το σπίτι ή την επιχείρησή σας (χειροκίνητος, ηλεκτρικός, αυτόματος).

 

Τι τεντόπανο να επιλέξω;

Η εταιρεία μας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής τεντόπανων, όπως είναι οι Tencate, Calbari, Docril κ.α.. Αναγνωρίζουμε την υψηλή σημασία που κατέχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου για τις τέντες σας, έτσι σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εγγύηση της ποιότητας των υλικών μας είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Η επιλογή τεντόπανου είναι μία απλή, αλλά ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, καθώς το ύφασμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Επιλέγοντας, μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το κατάλληλο ύφος και διάθεση στο διαμέρισμα ή την αυλή σας.