Τέντα Κασετίνα

Η τέντα κασετίνα αποτελεί μια ιδιαίτερη και διαφορετική από τις κλασικές, πρόταση σκίασης. Η κασετίνα προσαρμόζεται εύκολα στην ανάλογη ρήση που επιθυμούμε και έχει τη δυνατότητα να μαζεύεται σε μία ειδικά διαμορφωμένη θήκη αλουμινίου, όπως μία κασέτα (εξού και η ονομασία της) , ώστε να προστατεύονται το ύφασμα και τα μηχανικά της μέρη, από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (π.χ. βροχή, χαλάζι). Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που την καθιστά εξαιρετική επιλογή είναι η ευκολία στον καθαρισμό της, κάτι που αυξάνει σημαντικά την διάρκεια ζωής της και σας γλιτώνει από μελλοντικά, άσκοπα έξοδα.

 

Γιατί να την προτιμήσω;

Η τέντα κασετίνα, λόγω του υψηλού βαθμού προσαρμοστικότητας της είναι μία μέθοδος σκίασης που προτείνεται για κάθε χώρο, επαγγελματικό και μη, με σύγχρονή ή παραδοσιακή αισθητική. Η δυνατότητα χειροκίνητης ή ηλεκτροκίνητης λειτουργίας της, καθώς και το πλήθος των εναλλακτικών στο υλικό σκίασης, όπως και οι δεκάδες επιλογές χρωμάτων και σχεδίων στα τεντόπανα που διαθέτουν οι εγγυημένοι συνεργάτες μας, σας δίνουν την επιλογή να την προσαρμόσετε στα γούστα και τις απαιτήσεις σας.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η τέντα κασετίνα χάρη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της, διαθέτει ένα σύνολο πλεονεκτημάτων που σίγουρα θα την βάλουν ψηλά στη λίστα με τις επιλογές σας. Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής:

  • Μεγάλη Προσαρμοστικότητα
  • Στεγανή και Ασφαλής Αποθήκευση
  • Μεγάλη Διάρκεια Ζωής
  • Ποικιλία Χρωμάτων και Σχεδίων

 

Διάρκεια Ζωής και Κόστος

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, η δυνατότητα της τέντας κασετίνα να αποθηκεύεται και να προστατεύει απόλυτα το ύφασμα και τα μηχανικά της μέρη, παρατείνουν την διάρκεια ζωής της. Με αυτόν το τρόπο, οι μελλοντικές φθορές, οι πιθανές δυσλειτουργίες και τα έξοδα που αυτά συνεπάγονται, δεν θα σας απασχολούν. Το κόστος κατασκευής και τοποθέτησής της, όπως και με τις υπόλοιπες κατηγορίες λύσεων σκίασης, εξαρτάται από παράγοντες όπως το μέγεθος, ο μηχανισμός και το είδος του τεντόπανου. Το προσωπικό μας θα σας συμβουλεύσει για την καλύτερη λύση για εσάς και θα αναλάβει εξ’ ολοκλήρου την τοποθέτησή της στον χώρο σας.

 

Τι τεντόπανο να επιλέξω;

Η εταιρεία μας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής τεντόπανων, όπως είναι οι Tencate, Calbari, Docril κ.α.. Αναγνωρίζουμε την υψηλή σημασία που κατέχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου για τις τέντες σας, έτσι σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εγγύηση της ποιότητας των υλικών μας είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Η επιλογή τεντόπανου είναι μία απλή, αλλά ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, καθώς το ύφασμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Επιλέγοντας, μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το κατάλληλο ύφος και διάθεση στο διαμέρισμα ή την αυλή σας.