Τέντα Με Αντηρίδες

Οι αντηρίδες ουσιαστικά αποτελούν τον σταθερό βραχίονα – άξονα, πάνω στον οποίο είναι περασμένο το πανί της τέντας και οι οποίες βοηθούν στην ευκολότερη προσαρμογή του ύψους της. Ο χειρισμός και η προσαρμογή της τέντας με αντηρίδες μπορεί να γίνει είτε χειροκίνητα, είτε με ηλεκτρικό μηχανισμό (μοτέρ).

 

Για ποιους χώρος προτείνονται οι τέντες με αντηρίδες;

Ιδανικές για διαμερίσματα τύπου ρετιρέ και αυλές, καθώς έχουν την δυνατότητα να καλύψουν επιφάνειες πολλών τετραγωνικών μέτρων, παρέχουν μεγάλη προστασία από τους δυνατούς ανέμους, προσφέροντας παράλληλα μία εξαιρετική «ανάσα» δροσιάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η συγκεκριμένη πρόταση προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία πλεονεκτημάτων, έναντι των υπόλοιπων επιλογών σκίασης, ορισμένα εκ των οποίων είναι:

  • Χαμηλό Κόστος
  • Εργονομικός Σχεδιασμός
  • Υψηλή Σταθερότητα & Αντοχή
  • Μεγάλη Ποικιλία Αποχρώσεων και Σχεδίων σε Τεντόπανα
  • Σύγχρονη Αισθητική

 

Δυνατότητες Προσαρμογής & Κόστος

Οι αντηρίδες έρχονται σε κλασική λευκή απόχρωση, όμως υπάρχει η δυνατότητα βαφής τους στο χρώμα ral που εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον προσφέρεται μεγάλη χρωματική ποικιλία σε τεντόπανα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική και τους χρωματισμούς του χώρου σας. Το ύφασμα, καθώς επίσης και όλα τα εξαρτήματα είναι από ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά, με μεγάλη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες αλλά και την φθορά του χρόνου.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου την τοποθέτηση της τέντας στον χώρο σας. Το συνολικό κόστος εξαρτάται από παράγοντες, όπως το μέγεθος και ο μηχανισμός που εσείς θα επιλέξετε. Συνολικά, όμως, η συγκεκριμένη πρόταση προσφέρει την καλύτερη σχέση απόδοσης – τιμής και αποτελεί μία από τις πιο value for money επενδύσεις για τον χώρο σας, η οποία θα σας «λύσει» τα χέρια και θα σας γλιτώσει από υπέρογκα έξοδα συντήρησης, για πολλά χρόνια.

 

Τι τεντόπανο να επιλέξω;

Η εταιρεία μας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής τεντόπανων, όπως είναι οι Tencate, Calbari, Docril κ.α.. Αναγνωρίζουμε την υψηλή σημασία που κατέχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου για τις τέντες σας, έτσι σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εγγύηση της ποιότητας των υλικών μας είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Η επιλογή τεντόπανου είναι μία απλή, αλλά ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, καθώς το ύφασμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Επιλέγοντας, μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το κατάλληλο ύφος και διάθεση στο διαμέρισμα ή την αυλή σας.