Τέντα Με Βραχίονες

Οι τέντες αυτής της κατηγορίας, χρησιμοποιούν βραχίονες μήκους ανάλογου των αναγκών του χώρου σας, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση της κατασκευής. Επιπλέον, τοποθετείται ο κατάλληλος άξονας και αντίβαρο αλουμινίου, με τα οποία θα πετύχουμε την μεγαλύτερη δυνατή σταθερότητα.

Ανάλογα με το μήκος του βραχίονα, επιλέγεται και ο αντίστοιχος μηχανισμός χειρισμού της. Εάν πρόκειται για μεγάλου μήκος βραχίονα προτιμάμε την ηλεκτροκίνητη λύση με μοτέρ της εταιρείας Somfy, ενώ εάν το μήκος του βραχίονα είναι μικρό, τότε πηγαίνουμε στην κλασική χειροκίνητη επιλογή.

Ιδανικές για κάθε τύπου διαμέρισμα και χώρο, έχουν την δυνατότητα να καλύψουν οποιαδήποτε επιφάνεια, ενώ παρέχουν μεγάλη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η συγκεκριμένη πρόταση προσφέρει ένα μεγάλο εύρος πλεονεκτημάτων, βασισμένων στα ποιοτικά χαρακτηριστικά της, ορισμένα εκ των οποίων είναι:

  • Εργονομικός Σχεδιασμός
  • Μοντέρνα Αισθητική
  • Υψηλή Σταθερότητα & Αντοχή
  • Μεγάλη Ποικιλία Αποχρώσεων και Σχεδίων σε Τεντόπανα

 

Δυνατότητες Προσαρμογής & Κόστος

Οι βραχίονες πέρα από την κλασική λευκή απόχρωση, μπορούν να βαφτούν στο χρώμα ral που εσείς επιθυμείτε. Επιπλέον, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρώματα χρωμάτων σε τεντόπανα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική και τους χρωματισμούς του χώρου σας. Το ύφασμα, καθώς επίσης και όλα τα εξαρτήματα της είναι από ιδιαίτερα ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά.

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό αναλαμβάνει εξ΄ ολοκλήρου την τοποθέτηση της τέντας στον χώρο σας. Το συνολικό κόστος εξαρτάται από παράγοντες, όπως το μέγεθος, το ύφασμα, η βαφή των βραχιόνων και ο μηχανισμός που εσείς θα επιλέξετε. Συνολικά, είναι μία αξιόπιστη και σταθερή στο χρόνο λύση, η οποία σίγουρα θα σας ανταμείψει εάν την προτιμήσετε και θα ικανοποιήσει και του πιο απαιτητικούς.

 

Τι τεντόπανο να επιλέξω;

Η εταιρεία μας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής τεντόπανων, όπως είναι οι Tencate, Calbari, Docril κ.α.. Αναγνωρίζουμε την υψηλή σημασία που κατέχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου για τις τέντες σας, έτσι σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εγγύηση της ποιότητας των υλικών μας είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Η επιλογή τεντόπανου είναι μία απλή, αλλά ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, καθώς το ύφασμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Επιλέγοντας, μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το κατάλληλο ύφος και διάθεση στο διαμέρισμα ή την αυλή σας.