Η τέντα σε μπάρα, είναι ένα σύστημα ειδικής κατασκευής με σπαστούς βραχίονες, οι οποίοι προσαρμόζονται και στηρίζονται πάνω σε μία μπάρα, στο τελείωμα της τέντας. Η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί μία «έξυπνη» λύση σκίασης, καθώς έχει την δυνατότητα να τοποθετηθεί σε χώρους με μικρή δομική λειτουργικότητα (π.χ. περιορισμένο χώρο).

 

Για ποιους χώρους είναι ιδανικές οι τέντες σε μπάρα;

Οι τέντες σε μπάρα, προτείνονται σε εκείνους που δεν επιθυμούν να επέμβουν με πολλές τρύπες στη βάση του τοίχου ή για χώρους με δομικές «ατέλειες» και χαμηλή λειτουργικότητα, όπως εκείνοι με στραβά τοιχώματα ή περιορισμένο πλευρικό χώρο. Παρέχουν την δυνατότητα κάλυψης επιπλέον επιφάνειας, από τις υπόλοιπες λύσεις σκίασης (π.χ. τέντες με αντηρίδες), καθώς μπορούν να επεκταθούν εκτός των ορίων του άξονά μας.

Η συγκεκριμένη κατασκευή σκίασης παρέχει μία πρακτική λύση σκίασης για κάθε μπαλκόνι ή βεράντα σπιτιού, αλλά και για τα καταστήματα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες χώρου, με μαρκίζες. Μία μοντέρνα πρόταση με ιδιαίτερες δυνατότητες προσαρμογής στον χώρο και τις απαιτήσεις σας.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα

Η συγκεκριμένη πρόταση είναι μία σύγχρονη λύση, διεθνών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων, με πληθώρα πλεονεκτημάτων, ορισμένα εκ των οποίων είναι τα ακόλουθα:

  • Κάλυψη Μεγάλων & Δύσκολων Επιφανειών
  • Ποικιλία Αποχρώσεων και Σχεδίων
  • Εύκολη Τοποθέτηση
  • Ειδικά Μελετημένη για Δομικές Δυσκολίες

 

Δυνατότητες Προσαρμογής & Κόστος

Για τα εξαρτήματα της τέντας σε μπάρα, υπάρχει η δυνατότητα βαφής στο χρωματισμό ral που εσείς επιθυμείτε, ώστε να πετύχετε το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Παράλληλα, προσφέρεται μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων σε τεντόπανα, ενώ η συνολική κατασκευή συμπληρώνεται από ένα σκέπαστρο αλουμινίου που εξασφαλίζει απόλυτη αδιαβροχοποίηση. Το ύφασμα, καθώς επίσης και όλα τα σταθερά και κινητά μέρη της τέντας είναι κατασκευασμένα από ιδιαίτερα ανθεκτικά υλικά, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, πιστοποιημένα από τον Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης, με ISO 9000.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την τοποθέτηση και την προσαρμογή της τέντας στον χώρο σας. Το συνολικό κόστος της κατασκευής, εξαρτάται από παράγοντες, όπως το μέγεθος και ο μηχανισμός που θα επιλέξετε (χειροκίνητο, ηλεκτρικό, αυτόματο).

 

Τι τεντόπανο να επιλέξω;

Η εταιρεία μας, με σεβασμό στις ανάγκες σας, συνεργάζεται με ορισμένες από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες κατασκευής τεντόπανων, όπως είναι οι Tencate, Calbari, Docril κ.α.. Αναγνωρίζουμε την υψηλή σημασία που κατέχει η επιλογή του κατάλληλου τεντόπανου για τις τέντες σας, έτσι σας παρέχουμε υφάσματα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας. Η εγγύηση της ποιότητας των υλικών μας είναι κάτι για το οποίο μπορούμε να είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι.

Η επιλογή τεντόπανου είναι μία απλή, αλλά ιδιαίτερα σημαντική διαδικασία, καθώς το ύφασμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να εναρμονίζεται απόλυτα με την αισθητική και την αρχιτεκτονική του χώρου σας. Επιλέγοντας, μέσα από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, μπορείτε να δώσετε το κατάλληλο ύφος και διάθεση στο διαμέρισμα ή την αυλή σας.