Τέντα Ζελατίνα

Η τέντα ζελατίνα αποτελεί μία «έξυπνη» λύση σκίασης, με υψηλή χρηστικότητα και αρκετές δυνατότητες εφαρμογής. Έχοντας ως βασικό της υλικό το πλαστικό PVC, χαρακτηρίζεται από υψηλή αντοχή απέναντι στη βροχή και το δυνατό άνεμο. Δεν κιτρινίζει, ούτε θαμπώνει, αποτελώντας λύση που διατηρείται για χρόνια, ικανοποιώντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.

 

Για ποιους χώρους είναι κατάλληλη μία τέντα ζελατίνα;

Ιδανική τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για οικιακούς χώρους, μία τέντα ζελατίνα μπορεί να καλύψει απόλυτα κάθε ανάγκη σκίασης.
Συνήθως, εγκαθίσταται ως βασικό σύστημα σκίασης ή σε συνδυασμό με ήδη υπάρχοντα συστήματα (σε μορφή κασονέτου).

 

Ποιες επιλογές υπάρχουν διαθέσιμες;

Σε επαγγελματικούς χώρους αποτελεί ιδανική επιλογή. Προστατεύει το χώρο από την κακοκαιρία και την ηλιοφάνεια, ενώ παράλληλα χαρίζει στους πελάτες ανεμπόδιστη θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Σε οικιακούς χώρους, τοποθετείται συνήθως στα πλαϊνά μπαλκονιών, με σκοπό να προστατέψει το χώρο από τους πλευρικούς ανέμους και από τα νερά της βροχής. Επιπλέον, προστατεύει την ιδιωτικότητα του χώρου σας, εμποδίζοντας τα αδιάκριτα γειτονικά βλέμματα.

Τα τελευταία χρόνια η κάθετη σκίαση με ζελατίνες ή πανιά ή διάτρητα επιλέγεται πολύ και για περιμετρική κάλυψη ή πρόσοψεις καταστημάτων κλπ.

 

Τι πλεονεκτήματα προσφέρει μία τέντα ζελατίνα;

Η τέντα ζελατίνα αποτελεί έναν συνδυασμό διαφορετικών πλεονεκτημάτων, τα οποία την καθιστούν ως μία από τις ποιοτικότερες επιλογές της αγοράς. Συγκεκριμένα

  • Κατάλληλη για κάθε χώρο.
  • Υψηλή αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.
  • Προστασία από την κακοκαιρία.
  • Υψηλή απορροφητικότητα της UV ακτινοβολίας.
  • Εύκολη στη συντήρηση.

 

Τοποθέτηση και Κόστος

Η τέντα ζελατίνα δεν απαιτεί μεγάλο κόστος για την τοποθέτηση της, ενώ τα έξοδα συντήρησης είναι ελάχιστα. Το συνολικό κόστος της κατασκευής εξαρτάται από το μέγεθος και το μηχανισμό (χειροκίνητος ή ηλεκτρικός) που θα εσείς θα επιλέξετε. Μία πρόταση προσιτή για κάθε budget.